Kako spriječiti, liječiti i što izbjegavati – sve o raku,istraživanja– zbirka studija

Prirodni lijekovi:

Jednostavni lijekovi protiv raka! –  dokazi dobavljeni znanstvenim istraživanjima pokazuju kako postoji na stotinu prirodnih poznatih i efektivnih lijekova protiv raka.

Vitamin C i borba protiv raka –  ako se velike količine vitamina C akumuliraju u stanicama raka, tada će vitamin C umjesto antioksidansa u njima postati pro-oksidans ireagirat će sa staničnim metalima; bakrom i željezom. Ova kemisjka reakcija proizvodi velike količine hidrogen peroksida, koje tada jednostavno ubiju stanice raka.



Sjemenke marelice ubijaju stanice raka bez štetnih nuspojava –  Amagdylin je nađen u najvećim koncentracijama i zajedno sa neophodnim enzimima – u jezgri sjemenke marelice. Leatril ili B17 je proizveden jednostavnom ekstrakcijom amagdylina iz meke jezgre sjemenke marelice, pročišćen i  koncentriran. Amagdylin i leatril, zajedno sa zaštitnim enzimima iz zdravih stanica i oslobođenim enzimima iz stanica raka sposobni su uništiti stanice raka bez ugrožavanja zdravih stanica.

Mega doze vitamina C i čudesna ozdravljenja – liposomalni C vitamin –  hranjive tvari topive u vodi poput vitamina C teško prolaze kroz barijeru koja prekriva stanične membrane, a koje se sastoje se od jednake dvoslojne baze (bjelančevine i lipidi) kao i liposomi. Ova barijera kontrolira što ulazi u stanice, te što izlazi iz stanica. Budući da je liposomalni C vitamin napravljen na istoj bazi kakvu imaju stanične membrane,  on prolazi kroz stanične stijenke mnogo učinkovitije od vitamina C koji nije obložen liposomima.

ČUDO DR. TULLIA SIMONCINIJA: Soda bikarbona – prirodni lijek protiv raka! –  Doktor onkologije Tullio Simoncini, liječnik koji je otkrio kako jeftina i dostupna netoksična soda bikarbona liječi rak i tumore. Zbog ovoga je Simoncini prognan iz medicinske znanosti kao šarlatan i heretik.




SREBRNI METAK PROTIV RAKA: Metal koji može ubiti neke tumore bolje od kemoterapije i s manje nus-pojava –  istraživanja otkrivaju da srebro može ubiti neke stanice raka bolje i s manje nus-pojava.

Studije dokazuju: marihuana liječi rak! –  postoje znanstvene studije koje dokazuju učinkovitost marihuane u liječenju raka, no mi o tome jako malo znamo, jer se u medijima o tome ne piše.

Istraživanje: enzim iz ananasa ubija rak – istraživači su otkrili da je enzim ekstrahiran iz ananasa, poznatiji kao bromelain,  superiorniji u odnosu na kemijski agens  5-fluorauracil, u liječenju raka na životinjskom modelu.

Graviola: 10.000 puta jača od kemoterapije – studija koja je provedena čak 1996. dokazuje da je jedan od sastojaka graviole (Annona muricata) učinkovitiji od farmaceutskog lijeka za čak 10.000 puta!

Ekstrakt sjemenki grožđa uništava kancerogene stanice koje su otporne na kemoterapiju – nova studija dokazuje upravo suprotan učinak ekstrakta sjemenki grožđa: što je rak napredniji, to bolje ekstrakt djeluje u uništavanju. Povrh toga, studija također pokazuje da ekstrakt sjemenki grožđa cilja stanice raka koje su postale vrlo otporne na kemoterapiju, a pritom ne uništava zdrave stanice.

Može li ketogena prehrana izlječiti rak? – dostupan je novi način liječenja raka koji je besplatan, nema nikakvih nuspojava, a može se koristiti i u kombinaciji s drugim načinima liječenja raka. Ovaj tretman uključuje ukidanje ugljikohidrata, počevši s najgorim ugljikohidratom – šećerom.

Ketogenom dijetom protiv tumora na mozgu – istraživanja ukazuju da prehrana s visokim udjelom masnoća i s niskim udjelom ugljikohidrata izgladnjuje stanice raka čime se sprječava njihov rast i daljnji napredak, a evidentne su i činjenice o potpunim izlječenjima.

Dokazano: rak dojke može nestati bez lijekova – Studija otkriva da je u nekim slučajevima rakova dojke tijelo izliječilo samo sebe. Istraživači su zaključili da će se određeni malignomi u dojkama vjerojatno spontano povući i ako nisu otkriveni mamografijom i liječeni.

Aloe vera – biljka koju bi svi trebali uzgajati – istraživanje znanstvenika iz Beograda otkriva kako Aloe vera inhibira nastanak stanica raka u koži.

Kombucha – eliksir života – znanstvenici su otkrili kako pića napravljena od Kombuche uništavaju stanice raka u svim dijelovima crijeva i mliječnim žlijezdama dojki.

Postoji li prirodan „lijek“ za rak? – rak je samo naziv za normalnu metaboličku funkciju koja je postala abnormalna u činjenici da više nije obuzdana. Dakle, rak je normalan biološki proces koji se odvija u pogrešnom kontekstu. Svako ljudsko biće se iznova liječi od raka dok njegov imunološki sustav locira i bavi se kancerogenim stanicama u tijelu. Vaš imunološki sustav zna kako izliječiti rak i to čini već desetljećima.

Jod – vratite univerzalni hranjivi lijek 1. dio –  Osim povećanog rizika za rak dojke kod žena kojima manjka joda, postoji uvjerljiv dokaz da manjak joda povećava rizik od raka štitne žlijezde.

Medicinska marihuana drastično smanjila tumor na mozgu kod osmomjesečne bebe – tretman kod bebe stare samo 8 mjeseci, kojoj je primjenom ulja od marihuane smanjen masivni tumor na mozgu.

Istraživanja otkrivaju: Zeleni čaj je učinkovit u liječenju genetskih poremećaja i nekih vrsta tumora – blokiranje GDH-a zelenim čajem vrlo učinkovito u ubijanju dvije različite vrste tumora; glioblastoma, agresivnog tipa tumora mozga, i složenog poremećaja tuberozne skleroze, genetske bolesti koja uzrokuje rast ne-malignih tumora na brojnim organima.
Zeleni čaj u kombinaciji s prirodnim kvercetinom ubija stanice raka! – Kvercetin četverostruko pojačava antioksidantno djelovanje zelenog čaja i njegov učinak protiv razvoja stanica raka.
Pet farmaceutskih otrova koje bi svaka žena trebala zamijeniti s prirodnim lijekovima – Chrysin je flavonoid iz Passiflore incarnate. U studiji objavljenoj čak 1993., upoređivani su chrysin i nekoliko drugih flavonoida u odnosu na lijekove inhibitore aromataze koji se koriste za liječenje hormonski ovisnih tumora dojke. Utvrđeno je da je chrysin najučinkovitiji od svih testiranih flavonoida, te je utvrđeno da ima potpuno jednak učinak kao i lijekovi.

Istraživanje na ljudima potvrđuje moć đumbira u borbi protiv raka – đumbir može povećati smrt stanica raka i smanjiti širenje stanica raka.

Inhaliranje marihuane može dovesti rak mozga u remisiju – nakon operacije tumora na mozgu i uklanjanja većeg dijela istog, pacijenti su počeli inhalirati kanabis te su nastavili s tim gotovo svakodnevno u periodu od tri godine. Skeniranje mozga s vremenom je pokazalo smanjenje tumorske mase. Prema studiji, pacijenti nisu primali dalje nikakve lijekove ili medicinske tretmane, a tumori su gotovo u potpunosti nestali šest godina nakon operacije.

Studija: sastojak iz kineske biljke eliminira rak u 40 dana! – prema novom istraživanju Centra za rak sveučilišta u Minnesoti, spojevi ove biljke dovode do stanja bez tumora nakon samo 40 dana – čak i nakon prestanka liječenja.

Studija: aronija i kurkuma ubijaju stanice raka u mozgu – aronija i kurkuma djeluju uzajamno te zaustavljaju širenje malignih stanica raka, izazivajući ​​smrt stanica raka.

Vitamin E znatno smanjuje rizik od razvoja raka jetre – visoke doze vitamina E mogu smanjiti rizik od ovog oblika raka, bilo da se uzimaju kroz hranu, ili kao dodatak prehrani.

Više od 40 biljnih spojeva zaustavlja širenje raka  – istraživač Gary Meadows  navodi da postoji više od 40 biljnih spojeva koji mogu “uključiti” gene koji potiskuju metastaze, dakle, namirnice ili spojevi u hrani, mogu izazvati gene da zaustave rak od širenja.

Za više informacija posjetite nas na našoj facebook stranici. Kliknite ovdje




Nema komentara:

Objavi komentar